Avand in vedere faptul ca in ultima vreme la iesirile sptamanale ale baietilor au participat si fete, m-am hotarat sa creez o sectiune speciala girls only =D (bineinteles si baietii participand la discutiile noastre cu un sfat sau un comentariu )
Vreau sa specific ca la inceput nu m-a incantat absolut deloc ideea de a merge la offroad, dupa a doua iesire insa, mi-am dat seama ca e cel mai frumos lucru pe care il poti face pentru a te relaxa, pentru distractie, amuzament si nu in ultimul rand pentru persoanele care isi doresc ceva mai mult extrem :adrenalina.
Daca momentan ocupam doar postul de copilot pentru baieti, ma gandesc in viitorul apropiat sa infiintam gasca noastra de fete la offroad ,asa facand lucrurile mult mai interesante gen "girls versus boys".
Sustin lucrul respectiv, deoarece stim foarte bine ca fetele sunt mult mai ambitioase si mai "putin fricoase" decat baietii... si sunt convinsa ca impreuna o sa facem o treaba extraordinara!
Asa ca fetelor, GO OFFROAD !!!
_______________________________________ La offroad stau si in stanga si in dreapta,dar imi place in orice pozitie...chiar si in noroi..)
oldcarsmaniac Membru WWOC Din: Ramnicu Valcea
Postari: 3067
He heee... "Revolutia Muierilor"!
Bravos, gagicile...spor la tras de trolii!
Acum, la modul cel mai serios, cred ca e o placere pentru orice barbat care vine acasa noaptea, plin de namol, sa vina cu nevasta/prietena la brat, aceasta fiind in acelasi tip de tinuta, decat s-o gaseasca pe susamintita intr-un capot cu floricele mirosind a mancare, tolanita pe canapea uitandu-se pe AcasaTV.
cateodata e mai bine sa se uite la ,,barbara,, pe acasa tv decat sa tipe la noi:mai incet,..vezi ca e prpastie,...aoleou ma dau jos,,,esti nebun etc.Dar ideea cu off-road pentru fete e super,asa mai scapam si noi de ,,morala,,.Tavi ce masinute le luam???Pe a mea o sa o duc intr-o zi in parcul zavoi si o sa inchiriez un jeep pe baterii,din ala cu 2 cai putere si abia dupa 30 ore de condus o sa o trec la urmatoarea clasa de masini,adica vww si dupa inca 40 ore o sa ai dau niva
alex.lascar Forum maniac Din: Rm.Valcea sau Cluj Napoca
Postari: 602
Da frumoasa idee.Ai un 10 pentru efort un 10 pentru idee un 10 pentru initiativa si 3 pt. partea cu fetele mai curajoase ca baietii.E frumos ce incercati voi sa faceti in aceasta sectiune(pentru unii).Zic pentru unii deoarece poate prin grup sunt oameni care prin sportul acesta si iesirea undeva vor sa scape intr-un fel sau altul de femei.Se pare ca s-au inselat.Dar cum ziceam e o idee super desi nu prea vad eu fetele iesind la off prea des dar e ok.Cel putin eu il admir pe Noro care din cate am vazut mai mereu e cu sotia chiar si la off.Sincer cam asa sunt si eu dar ma mai apuca cateodata sa zic stai acasa vreau sa merg singur,eee si atunci incepe bairamul ca de ce si cum si telefoane si...stiti voi unde se ajunge ,cu siguranta a-ti fost in ipostazele acestea si voi. Numai bine si sa auzim de bine
Maria sa o iei pe Vio si pe Cristina si sa faceti o masina de teren pe comanda,adica:cu masaj in scaune,climatronic,suport de ustensile femeiesti,etc.....si sa fie vopsita in roz.....pe ea reclama de la avon...
Am inteles, si vom vedea noi cine rade la urma..."Barbie Mobil" number 1... Oricum, felicitari lui Vio pentru curaj si faptul k a reusit sa ne suporte pana la final..
_______________________________________ La offroad stau si in stanga si in dreapta,dar imi place in orice pozitie...chiar si in noroi..)
@Luci din moment ce Vio va mai iesi cu noi, este un lucru foarte bun... de-abia astept sa imi iau masina sa dau cateva ture....asa ca pregateste Land Rover-ul sa fie in forma maxima ca sa ne troliezi
@Mack, in posturile respective ne vom vedea cu siguranta la vara, iar in legatura cu masina, deocamdata va fi o Toyota, pentru inceput; mai este drum lung pana la Touareg Oricum, daca bagi masina ta la impotmoleala, dam o mana de ajutor cu cea mai mare placere!
tari pozele........dar trebuia sa gasesti ceva cu mitsu sau land rover ca suv-urile nu sunt de off-road,dar daca o sa gasesc asa ceva prin namol o sa le ,,trag,, ... sigur si nu cu troliu
E clar fratilor... Ne ducem la cratita si carpator si lasam fetele la ...,,volane,, si manete. Sa stam in 4,,labe,, si sa le vedem cum ele ,,shoferesc,,? Ce mai... ne dam aere de LUPI ADREVARATI si cand colo , suntem niste ...CATZEI JIPATZI! Ce-nseamna sa dai nas unei femei...! Ce inseamna 1-2 femei intre 100 de barbatzi...!
E clar fratilor... Ne ducem la cratita si carpator si lasam fetele la ...,,volane,, si manete. Sa stam in 4,,labe,, si sa le vedem cum ele ,,shoferesc,,? Ce mai... ne dam aere de LUPI ADREVARATI si cand colo , suntem niste ...CATZEI JIPATZI! Ce-nseamna sa dai nas unei femei...! Ce inseamna 1-2 femei intre 100 de barbatzi...!
Nu ca as fi misogin...........
1-2 femei intre 100 de barbati inseamna ""sefe""....monopol pe ..... stiti voi....
@Dacos, ma refeream la relatiile noastre cu femeile, in general. Ar cam trebui sa ne dam toti cu Frontline. toti suferim de aceeasi boala ( cei casatoriti) , chiar de recunoastem, chiar de nu. Femeia zice ca e ,,copilotul,, numai ca ea se transforma cu timpul in PILOT, iar noi nu prea mai contam. Hai sa fim sobrii...
oldcarsmaniac Membru WWOC Din: Ramnicu Valcea
Postari: 3067
Ce probleme aveti si voi, fratilor! Mergem Sambata la plimbaceala?
Iar se interpreteaza gresit. Nu am nimic cu CW, Doamne fereste! Poate doar ...tachinare. Dar unii o iau chiar in serios. Hai sa lasam subiectul asta, ca , vad, ca se isca iar polemici...